Birkózás - Felhívás

2017/11/17

Következő sorokban a Monori Birkózók felhívása olvasható. Forrás: Monori Birkózók FB oldala.

 

Kedves Ismerőseink!


Nagy örömünkre szolgál, hogy a Monori sportegyesület Birkózó szakosztálya végre saját birkózó csarnokot kaphat.

 

A csarnok építése már elkezdődött, a sportpálya hátsó bejáratánál, a lelátó melletti területen a tartópillérek a helyükre kerültek. Várhatóan tavasszal már ott edzhetnek a monori birkózók. Jövőre lesz 45 éve, hogy a Kossuth Iskola tornaterme megépült. Az akkori birkózók nagyon sok munkát tettek bele anno az építkezésbe, így 1973-tól ott edzhettek. 45 éve minden edzés előtt lerakták a két szőnyeget és edzés végén felszedték, mivel másnap a teremben tanítás folyt. Tavasztól saját termükben már ezt nem kell minden nap megcsinálni, sőt reggeli és napközbeni edzésekkel is készülhetnek a versenyzőink.

 

Hogy méltán ünnepeljük meg a csarnok megnyitóját nagy kéréssel fordulunk a monori egykori birkózókhoz, családtagjaikhoz, barátaikhoz.

 

Szeretnénk egy állandó kiállítást, tablókat készíteni az elmúlt évekről. A monori birkózás szinte a kezdetektől, azaz 1901-től működik. Állítsunk példaképeket, legyünk büszkék eredményeikre, munkájukra. Kérjük, hogy akinek fotója, egyéb relikviája van, juttassa el hozzánk, hogy elhelyezhessük az új birkózócsarnokban. Minden fotót, relikviát leltárba veszünk és a tulajdonosa engedélyével tovább őrizzük és bemutatjuk.

 

Köszönettel, Monori Birkózók

 

A tárgyak átadásával kapcsolatosan a Birkózók képviselőit kereshetik, az MSE oldalára érkezett megkereséseket továbbítjuk feléjük.

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek