Labdarúgás - továbbra is őrizzük veretlenségünket! 💙

2017/11/19

MONORI SE - Tiszafüredi VSE 2–1 (1–0) gólszerzőik:  Villányi Gergely és Balogh Milán

 

Nagyszerű teljesítmény! Őszi első veretlen csapatunk! Szép volt srácok!💙🏆👑

 

 

 

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: A forduló rangadójaként fogadtuk a hibátlan formában levő Tiszafüred csapatát. Ellenfelünk 6 mérkőzéses!!! győzelmi sorozattal érkezett veretlen csapatunkhoz. A tét pedig számunkra sem volt kicsi, hiszen az őszi elsőség megszerzéséért léphettünk pályára. Egy sorozat végül megszakadt: a Tiszafüred szép sorozata véget ért, nagy csatában, izgalmas mérkőzést követően pont nélkül távozott Monorról!

 

Jól kezdtük a mérkőzést, Villányi szép fejes góljával a 11. percben vezetést szereztünk. (1-0) Majd Balogh Milán többször is helyzetbe került, de előnyünket nem tudtuk növelni. A Füred igazolta jó hírét, szép támadásokat vezetett, de Bozsó magabiztos volt, és többször is bravúros megmozdulással mentett az utolsó pillanatokban.

 

A második játékrészt nagyszerűen kezdtük, de két ziccert is hibáztunk, előbb Baloghnak majd Tóthnak sem sikerült megduplázni vezetésünket. Ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfél egyenlített egy szép góllal. Nyomban ritmust váltottunk, és sorra vezettük az akciókat, de a Füred kontráiban is benne volt a veszély. Látványos félidőt láthattak a nézők, amelynek megkoronázása Balogh Milán 69. percben szerzett győztes, bombagólja volt, amellyel eldöntötte a rangadót. (2-1).

 

Győzelmünkkel méltóan zártuk a bajnokság félidejét! A mai győzelmünk értékét növeli, hogy egy kifejezetten jó ellenfelet sikerült 6 győzelme után két vállra fektetni.

 

Jövő hét szombaton a bajnokság végkimenetelét is döntően befolyásoló rangadó következik. A tavaszról előrehozott, Salgótarján elleni derbivel zárjuk az évet! 


Reméljük minél több hazai szurkoló tekinti meg a mérkőzést, és buzdítja csapatunkat, megérdemli a csapat, hiszen idén ezek a fiúk igazán nagyot alkotnak!

 

Jók: Balogh Milán végig veszélyesen futballozott, és óriási góllal eldöntötte a mérkőzést. Villányi is sokat tett a győzelemért. Bozsó Tóni védéseire és magabiztosságára is nagy szükség volt a mai siker eléréséhez.

 

MONORI SE - Tiszafüredi VSE 2–1 (1–0)

Csapatunk:
MONOR: Bozsó – Karacs (Mészáros L.), Barthel, Villányi, Mundi (Katona), Pintér, Hunya, Sági, Tóth Á., Balogh M., Urbán (Ficsor) Edző: Horváth Dávid.
GÓL: Villányi G. (11.) Balogh M. (69) illetve Pataki (55.)

 

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése - Nehéz győzelem volt, de nem számítottunk másra, a fordulót megelőzően zsinórban hat győzelmet számláló Tiszafüred ellen. A vezető találatunk utáni bő tizenöt percben, vagy a második félidő elején, két gólosra tudtuk volna növelni az előnyünket, amikor több ígéretes helyzetet is kialakítottunk. Ez nem sikerült sajnos, és kiegyenlített ellenfelünk, de végül a magunk javára fordítottuk a mérkőzést, mely a legfőbb cél, így a félszezon végéhez közeledve. Kis lépésekben, maximum 3 pontonként tudunk haladni a célunk elérése felé, de ma egy nagyobbat léptünk azzal, hogy biztossá vált, hogy első helyen fogunk telelni. Az idei utolsó fordulóban pedig szeretnénk megtartani vagy akár növelni is az előnyünket a tabellán!

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek