Kosárlabda - Harmadik győztes meccs a női felnőtt csapattól

2017/11/21

 

 

Hétfőn este a Gödöllői Sportklub csapatát fogadta az eddig két mérkőzést játszó női felnőtt csapat a Pest Megyei bajnokságban. A lelkes fiatal vendégek a mérkőzés elején nem tudták felvenni a rutinos vendéglátó ritmusát, hamar kialakult a 10 pontos hazai vezetés. Határozott védekezésünknek követően ez tovább növekedett, a szünetben már 36-8 volt az állás.

 

A második játékrészben minden játékost pályára küldve és a taktikai elemeket gyakorolva játszottunk. Így előbb több mint 30 pontosra növekedett a különbség a két csapat között, majd a biztos vezetés tudatában kiengedtünk, így a vendégek az utolsó negyedet megnyerve 65-35-re alakították a végeredményt. Folytatás jövő héten az erős csapat benyomását keltő, bajnoki újonc otthonában Nagykőrösön!

 

Monori SE - Gödöllői Sportklub 65:35

 

Kovács Péter edzői értékelése: Az első negyedben rutinosabb játékosaink magabiztos előnyt alakítottak ki, a lelkesen és teljes erőbedobással küzdő ellenféllel szemben! A folytatásban rengeteget tudtunk gyakorolni és kísérletezni az elkövetkezendő mérkőzésekre. Néhol akadozott a játékunk, de minden elismerésem a lányoké, akik védekezésben odafigyelve a kiadott feladatokra még az utolsó percben is megnehezítették az ellenfél dolgát! Összességében remek mérkőzéssel hangoltunk a következő idegenbeli mérkőzésre, melyet a Nagykőrösi Sólymok otthonában játszunk!

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek