További Támogatóink

Labdarúgás - NBIII összefoglaló

2017/11/26

Méltó zárása a szezonnak: kiütéses monori siker a rivális ellen!

MONORI SE - Salgótarjáni TC 4–0(1–0) gólszerzőink: Hunya Krisztián, Tóth Ádám, Villányi Gergely és Mundi Zoltán.

 

 

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: Szezonzárásként igazi futballcsemege volt a harmadosztály keleti csoportjában. A mérkőzésre több illusztris vendég és szép számú nézőközönség is kíváncsian látogatott ki, nem csoda, hiszen a bajnoki cím szempontjából is kulcsfontosságú mérkőzés következett Monoron a STC vendégjátékával. Csapatunk méltóan zárta hibátlan fél szezonját, hiszen tartva veretlen elsőségét kiütéssel győzött.

 

Az első félidőben kiegyenlített küzdelem zajlott, a Tarján pontrúgásokkal és bedobásokkal veszélyeztetett, míg mi Ficsor révén akció ziccert hibáztunk, majd Hunya távoli megpattanó lövésével megszereztük a vezetést is. (1-0)

 

A második félidőben már kérdés nem fért hozzá, hogy ki is vezeti a tabellát, Hunya már a második percben szétforgácsolta lövésével a felső lécet, majd előbb gólvágónk, Tóth Ádám (2-0), pár perccel később kapitányunk, Villányi Gergely fejelt a kapuba (3-0) és az 55. percben már három gólos volt az előnyünk. Uraltuk a játékot, könnyed futballt mutattunk be, majd a 73. percben egy kontra után Balogh passzából a végig remekül játszó Mundi Zoltán állította be a (4-0) végeredményt.

 

Csapatunk igazolta jó hírét. A rangadón bemutatta azon erényeit amiért kimagaslik a harmadosztályból, és ezzel a győzelemmel biztossá tette vezető pozícióját.

 

Hihetetlen mutatók igazolják, hogy valami nagy dolog készül Monoron. Jogosan fogadtuk a gratulációkat a meccs után, amelyek nem a mostani győzelemnek, hanem a kifogástalan, veretlen félévnek szóltak. Nagyon büszke vagyok rátok!!!!! Szép volt fiúk!!!!!

 

Jók: köszönet a keret minden tagjának, a teljes stábnak, a fantasztikus szurkolóknak, és legfőképpen a főszponzorunknak, aki mindvégig hitt a sikerben. Külön dicséret tehetséges vezetőedzőnknek, Horváth Dávidnak, aki valami hihetetlen alázattal és tisztelettel dolgozott a elmúlt félév alatt, hétről-hétre megújulva vezette sikerre csapatunkat.

 

Bármi történhet, de ezt a félévet már senki sem veszi el tőlünk!!!! ZENGJEN-ZÚGJON: HAJRÁ MONOR!!!!

 

MONORI SE - SALGÓTARJÁNI TC 4–0 (1–0)

Csapatunk:
MONOR: Bozsó – Karacs (Mészáros L.), Barthel, Villányi, Mundi, Pintér, Hunya (Fazekas R.), Sági, Tóth Á., Balogh M., Ficsor (Bonifert) Edző: Horváth Dávid.

GÓL: Hunya K 35. perc, Tóth Á. 53. perc, Villányi G. 55. perc, Mundi Z. 73. perc

 

Horváth Dávid vezetőedző értékelése - Tudtuk, hogy masszív, szervezett ellenfél az STC, számítottunk arra, hogy minél gyorsabban a védőink mögé próbálják bejuttatni majd a labdát, valamint veszélyesek a rögzített játékhelyzeteknél. Ezt rendkívül jól hatástalanítottunk és igaz, hogy ziccert hibáztunk, de utána sikerült megszereznünk a vezetést, még ha kellett hozzá egy kis szerencse is. A második játékrészben támadásban is magabiztos, erőteljes játékot tudtunk produkálni, megkoronázva az egész féléves teljesítményünket.Gratulálok a játékosoknak a fantasztikus őszi idényért, és ha beleszámítjuk az előző bajnokság utolsó 4 találkozóját, akkor már zsinórban 20 mérkőzés óta tart a veretlenségünk, amely sorozat joggal tölt el elégedettséggel minket! Hajrá Monor!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek