További Támogatóink

Labdarúgás - Változások a keretben, négy játékos távozik csapatunktól

2017/12/03

 

A sikeres őszi szezont követően a szakmai stáb és a szakosztályvezetés közösen értékelte a magunk mögött hagyott időszakot és megtörtént a játékosokkal az egyéni beszélgetés. A folyamatos fejlődés szempontjából meg kellett hozni néhány döntést, mely befolyásolta a játékoskeret összetételét is. A távozó játékosok mindegyike sokat tett a csapatért és nagy alázatot mutatott a MSE-nél töltött idejük alatt.

 

 

 

A tavasszal már nem lesz együttesünk tagja Katona Roland, aki másfél évvel ezelőtt érkezett csapatunkhoz és biztos pontja volt a tavalyi ezüstérmet hozó gárdának. 37 bajnoki és 2 kupamérkőzésen lépett pályára, ezeken 4 gólt szerzett és több alkalommal is viselhette a csapatkapitányi karszalagot. Munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudja vállalni a korábbi edzéskezdeteket, így közös megegyezéssel távozik a jó szerelőkészséggel ellátott, jó fizikumú belső védő.

 

Sok sikert kívánunk a továbbiakban és köszönjük, amit a csapatért tettél Roli!

 

 

 

Hasonló okok indokolták a váltást Mészáros László esetében is. A 26 éves játékos, érthető módon, építi a futball utáni életét is és a céljaink elérése érdekében bevezetésre kerülő megnövekedett edzésszámot már nem tudta összeegyeztetni. Két fél szezonon keresztül volt meghatározó futballistája, alapembere a monori kék-fehéreknek, az őszi szezonban is közel ezer percet töltött a pályán, a védekező középpályásként és belső védőként is számításba vett labdarúgó. Nagy munkabírású, rutinos játékos nem véletlenül volt szurkolóink körében is kedvelt.

Köszönünk mindent Mészi!

 

 

 

 

 

 

Fazekas Richárd a monori, majd a Vasas utánpótlásában nevelkedve, nálunk vált felnőtt labdarúgóvá. Tevékeny részese volt az előző szezonban második hely elérésében,magabiztos védőjátékával hozzájárult, ahhoz, hogy az egyik legkevesebb gólt kaptuk a ligában. Az idei szezonban kevesebb játéklehetőség jutott neki, és fiatal játékosként érhető, hogy máshol próbálja meg kamatoztatni tudását a 22 éves jobb hátvéd.

 

Ricsi minden jót kívánunk és szurkolunk neked!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kelemen Ádám még nem töltötte be a 18. életévét 2015 májusában, amikor bemutatkozott a felnőtt csapatban. Következő évtől tagja lett a keretnek, saját nevelésű labdarúgóként külön öröm volt, hogy kezdőként is lehetőséghez jutott a továbbiakban. Most még is a pályafutása szempontjából a váltás mellett döntött közösen a szakmai stábbal, hogy máshol komolyabb szerep jusson neki a tehetsége kibontakoztatása érdekében.


Kívánjuk, hogy lássunk még monori mezben Kele!

 

 

A távozók mellett természetesen érkezők is lesznek az erősítés és a fejlődés érdekében, amelyről be fogunk számolni! Hajrá Monor!!!