Labdarúgás - Csapatkapitányunkat kérdzetük

2018/01/05

 

Téli pihenő alatt csapatkapitányunkat Villányi Gergelyt kérdeztük az őszi szezonról.

 

Te mint a csapat kapitánya, miben látod a csapat sikerének titkát?

 

Véleményem szerint a csapat sikerének több összetevője van: egyrészt biztosított a megfelelő anyagi háttér, valamint a nyugodt környezet a csapat és a szakmai stáb számára, másodsorban a szakmai munka is átlagon felüli, harmadrészt a játékoskeret összetétele mind korban, mind mentalitásban is pont megfelelő, amellett, hogy persze tudásban is kiválónak mondható.

 

Mi az amivel elégedett vagy, és mi az amin változtatnál tavasszal?

 

Magunkat altatnánk el, hogyha megnyugodnánk a kiváló ősz után, hiszen mind támadásban, mind védekezésben van még hova javulnunk, annak ellenére, hogy szinte minden mutatóban kiemelkedünk a mezőnyből. Persze ez az őszi teljesítmény egy kiváló alap a továbblépéshez, hiszen nekünk jövőre már nem a harmadosztályban kell helyt állnunk.

 

Mit gondolsz, meglesz a hőn áhított bajnoki cím?

 

Noha ezt a bajnokságot már csak mi veszíthetjük el, magunkat csapnánk be, ha már a nyakunkban éreznénk az aranyérmet. Még csak a félidőben vagyunk, és az előnyünk sem nevezhető hatalmasnak, így ugyanúgy kell nekimennünk a tavaszi szezonnak, mint az őszinek. Ha ez így lesz, akkor biztos vagyok benne, hogy megnyerjük a bajnokságot!

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019