Labdarúgás - Új igazolásaink 3. rész

2018/01/12

 

Mint arról már korábban egy rövid bejegyzésünkben hírt adtunk: vezetőinknek sikerült megállapodnia a korábbi NBI-es és U21-es válogatott játékossal, Berki Istvánnal, és legutóbbi Klubjával az RKSK-val, így Berki is velünk harcol tavasszal a bajnoki címért! Most a részletesebben szeretnénk megismertetni szurkolóinkkal a csapat új szerzeményét!

 

Február elsején tölti be a 24. életévét, a mindkét lábát jól használó, támadó középpályás. Utánpótláskorú labdarúgóként a Goldballban, Vácban, Újpesti TE-ben és az Illés - Akadémiában fordult meg, majd visszatért Vácra, ahol bemutatkozott a felnőttek között, az NBII Keleti csoportban. Ezután, bár leigazolta az akkor élvonalbeli Eger, de egy vállsérülés miatt, amelyet az NBII-es válogatott tagjaként szenvedett el, ott nem léphetett pályára. Azonban 2013 őszén olyan teljesítményt nyújtott, az évad végén NBIII-as bajnokként feljutó Aqvital – Publo FC Csákvárban, hogy télen a DVSC és a Győri ETO is szerette volna magához csábítani, végül egy harmadik elsőosztályú gárda a Puskás Akadémia szerződtette, ahol négyszer kapta meg a lehetőséget a játékra, egyszer kezdőként is, az akkor 19 esztendős labdarúgó. Innen Siófokra vezetett az útja, majd egy rosszul sikerült olaszországi kaland után, harmadosztályú csapatok következtek (STC Salgótarján, RKSK).

 

Bízunk benne, hogy Pisti csapatunk tagjaként szerepelhet újra jövőre magasabb osztályban, valamint kreatív megoldásaival és eredményes játékával fogja szórakoztatni a tavasszal kilátogató szimpatizánsainkat!

Sok sikert kívánunk Pisti!

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019