Labdarúgás - Utánpótlás hétvégi programok

2018/01/21

Ezen a hétvégén több korosztályunk is teremtornán vett részt.

 

Cegléden XIII alakalommal került megrendezésre Elekes József Emléktorna, ahol szombaton és vasárnap is képviseljük egyesületünket U13-tól U19-s korosztályig.

 

Földesi Zoltán által vezetett U17-s csapatunk szombat délután 4. helyezést ért el, ezúton is gratulálunk a 2003-s Bakos Ricsinek,  beugró kapusunknak, aki szépen helytállt a két évvel idősebbek között is. Bár a 3. helyezett Pénzügyőrt a csoportmérkőzésen megvertük, sajnos a helyosztón már nem sikerült az ismétlés, így ha hajszállal is de lecsúsztunk a dobogóról.

 

Végső sorrend: 1.Csepel 2. III. Kerület 3. Pénzügyőr 4. Monor 5. Nagykáta 6. Cegléd U-17, 7. Abony 8. Cegléd U-16

 

Schmidt Ádám U13-s csapata a 3. helyen végzett. A tornáról Ádám edzői összefoglalója:

 

A Monori SE U-13-as korosztálya a Ceglédi VSE szíves meghívásának eleget téve részt vett a XIII. Elekes József Emléktornán. A csapat az elmúlt héten már megkezdte a felkészülést a bajnokságra, ennek köszönhetően kissé fáradtan, olykor enerváltan játszottunk, többször is rossz megoldást választottunk, mentálisan sem voltunk frissek. Összességében büszke vagyok a srácokra, akarattal próbálták kompenzálni a fáradtságot, ez most egy harmadik helyre volt elegendő. A torna jól szolgálta a felkészülésünket a bajnokságra, jövő héttől kezdve pedig már nagy pályás edzőmérkőzéssel folytatjuk hazai pályán a budaörsi csapat ellen.

 

Mérkőzések: CVSE - Monori SE 3:6 Monori SE - Abony Kid Fc 2:3 Monori SE - Nagykáta SE 9:1 Szolnoki Máv Fc - Monori SE 4:2 Monori SE - CVSE U-12 7-1

 

A torna gólkirálya a monori Tomasek Gergő lett, emellett elismerés illeti produkciójáért Ágoston Ádámot, Bretka Márkot és Szűcs Dávidot.

 

 

 

 

Itthon pedig a Szterényiben Bozsik Teremtornán vehettek részt Bokros Róbert illetve Urbán Gábor által vezetett UP csapataink.

 

 

 

Vasárnap:

 

Cegléd XIII. Elekes József emléktorna U19-s csapatunk 2. helyen végzett, a torna legjobb játékosa pedig Kalina Martin lett. Gratulálunk!

 

 

 

Dabason pedig U15-s korosztályunk 4. helyen végzett! Gratulálunk Srácok!