Kosárlabda - Nemzeti Gyerek Bajnokság

2018/02/04

Nemzeti Gyerek Bajnokság: Duplázott a Monor!

 

Tovább folytatódott a Nemzeti gyerek Bajnokság, a 5. fordulóhoz érve az országos gyerek csapatunk nagy izgalommal várta a következő mérkőzést, melyet ismét a Tüske csarnokba rendeztek meg. Ellenfelünk nem más volt, mint a Budapest Honvéd valamint a Vasas csapata.

 

Budapest Honvéd- Monori SE: 27-40 FOGARASI Levente 8, KOTHAJ Máté 6, BARNA Bulcsú 6, TÓTH Mátyás 6, SZABÓ Tamás 2, TAKÁCS Szebasztián 5, Dávidházi Bence 3, Bakó Balázs 4

 

Monori SE- Vasas : 35-34 FOGARASI Levente 5, KOTHAJ Máté 6, BARNA Bulcsú 14, TÓTH Mátyás 2, SZABÓ Tamás 2, TAKÁCS Szebasztián 3, Dávidházi Bence, Bakó Balázs 3

 

Bürgés Gábor edzői összefoglalója: Betegségek és sérülések miatt csapatom 8 gyerekkel indult el Monorról a Tüske csarnokba. A srácok hatalmasat küzdöttek mind a két mérkőzésen. A Honvéd csapata ellen sikerült végig a kezünkbe tartani a mérkőzést és megnyerni. A Vasas ellen 16 pontos hátrányból kezdtük el a negyedik negyedet kifáradva, megtörve. A srácoktól egyet kértem, hogy tegyék bele szívüket, lelküket és maradék energiájukat az utolsó játékrészbe és próbáljuk megnyerni a mérkőzést. Kitartó védekezésünk és jó támadó játékunknak köszönhetően 17-0 ra sikerült megnyeri ezt a negyedet és ezzel a mérkőzést is!

 

Nagyon büszke vagyok a gyerekekre megmutatták, hogy mennyire szeretik ezt a játékot és tudnak egymásért, a csapatért küzdeni. Öröm egy ilyen hatalmas szívű kitartó csapat edzőjének lenni. Köszönöm ezt a csodás élményt !

 

HAJRÁ MONOR!!!!

 

fotó: az előző bajnokságon készült

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY