Labdarúgás - KÖZLEMÉNY

2018/02/24

KÖZLEMÉNY!

 

Kedves Törzsszurkolóink, Szurkolóink!

 

Mint bizonyára ismeretes az MLSZ évről-évre szigorítja a stadion biztonsági követelményeket, és ezt rendszeresen számonkéri, folyamatosan ellenőrzi csapatunk mérkőzésein is.

 

A szabályok egyik legfontosabb alapelve, hogy a hazai és vendég szurkolók megfelelően legyenek elkülönítve. 

 

Sajnálatosan a jelenlegi szabályok szerint a korábbi évtizedes szokás nem fenntartható, a vendég kispad mögötti és melletti részeken hazai szurkolók tavasztól nem tartózkodhatnak, az el lesz zárva, kizárólag vendég szurkolók használhatják!

 

Ismerjük és tiszteljük a hagyományokat, de a szabályokat be kell tartatnunk nekünk is ellenkező esetben szigorú büntetésekkel kell számolnunk. Az MLSZ illetékes szervei köteleznek a szabályok betartására, mi pedig a szabályi keretek betartása mellett kívánunk nagyot alkotni!

 

Tájékoztatunk minden monori szimpatizánst, hogy a 2018-as tavaszi évadban kizárólag az alábbi területekről tudják a felnőtt hazai labdarúgó mérkőzéseinket megtekinteni.

 

Szurkolóink a főlelátóról illetve a hazai kispad mögötti-melletti területről, lelátóról szurkolhatnak a csapatnak.

 

Kérünk minden kedves szurkolót, érdeklődőt, hogy segítség a csapat munkáját azzal, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség szabályzatainak betartása mellett buzdítják a Monori SE játékosait!

 

Nyerjük meg közösen az NBIII Keleti csoportját!

 

Hajrá Monor!

 

Köszönettel:

Monori SE vezetősége

Please reload

Kiemelt hírek