Labdarúgás - Tovább tartjuk veretlenségünket! 🏆🥇

2018/03/25

 

Monori SE - Putnok FC 2-2 (1-1) ⚽️⚽️

 

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: Karacs góljával az utolsó percben mentettünk pontot, és ezzel meghosszabbítottuk veretlenségünket, tovább tartva előnyünket a tabella első helyén.

 

Rosszul kezdődött a mérkőzés, hiszen a Putnok védelmi hibánkat kihasználva már a 8. percben vezetést szerzett. A kezdeti sokkot követően gyorsan magunkhoz tértünk, és helyzetek sokaságát dolgoztunk ki, de azok sorra ki is maradtak. Az egyenlítő gólunkra a 39. percig kellett várni, amikor Tóth Ádám Sándor robbant be egy Balogh beadásra és még a félidő végén egalizált. (1-1)

 

A második játékrész elején nem találtuk a ritmust, és a Putnok Katona góljával ismét vezetést szerzett. A ránk nem jellemző módon kissé görcsössé, és türelmetlenné váltunk, küzdöttünk, de igazi ziccerekig nem jutottunk. Horváth Dávid egyre többet kockáztatott, aminek az utolsó percben meg is lett az eredménye. Tóth Ádám Sándor nagyszerűen húzott befelé és remek beadását Karacs Dániel csúsztatta a putnoki kapuba, meghosszabbítva veretlenségi sorozatunkat! (2-2)

 

 

 

 

Összegzés: A Putnok kifejezetten jó csapat, sorra jól jött ki a mérkőzés fordulópontjaiból, de a csapat igazi erejét az mutatja, hogy még ebben a helyzetben sem adta fel, és az utolsó percekig küzdve pontot mentett. Ilyen egy igazán jó csapat! Vannak, lehetnek rosszabb napok, de amikor az ilyen napokból is kihozzuk a maximumot, akkor érzem igazán, hogy idén más nem lehet a Keleti csoport bajnoka csak mi! Büszke vagyok rátok srácok! Gratulálok!

 

Jók:  Tóth Ádám góljával és gólpasszával kiemelkedett. Berki sokat vállalva, az utolsó percekig vezér volt. Karacs Dánielnek egyenlítő góljáért jár a dicséret.

 

Monor: Bozsó – Balanescu, Barthel (Bonifert), Villányi (Ficsor), Karacs, Berki, Májer (Pintér), Tóth B., Sági, Tóth Á., Balogh M. Edző: Horváth Dávid.

G.: Tóth Á., Karacs, ill. Illés, Katona

 

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése: – Ha csak az eredmény alakulásából indulunk ki, akkor azt mondanám, hogy elégedett vagyok, hiszen kétszer is hátrányból felállva egyenlíteni tudtunk, a másodikat az utolsó másodpercben, ami mindig katarzisszerű élmény. De hiányérzetem van, mert az első játékrészben nagyon veszélyesen játszva, számos helyzetet alakítottunk ki és akkor eldönthettük volna a mérkőzést. A második félidő már görcsösre sikeredett, siettünk, túl egysíkúvá váltak a támadásaink. De végül sikerült megőriznünk a veretlenségünket egy szívós, nehéz ellenféllel szemben.

 

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek