Labdarúgás - Újabb hazai sikerünkkel menetelünk a bajnoki cím felé!!! ⚽️⚽️🏆🥇💙

2018/04/16

 

Monori SE–MTK II. 2–0 (0–0)

Monor, 350 néző.
Monor: Bozsó – Karacs, Balanescu (Hunya), Villányi, Sági – Mundi (Urbán), Pintér D., Májer, Tóth B. (Bonifert) – Tóth Á. S., Balogh M. Edző: Horváth Dávid.
Gólszerző: Tóth Barna, Villányi (11-esből).

 

dr. Selei András sportigazgató összefoglalója: Egy tehetséges, fiatal MTK érkezett hozzánk. Az utánpótlás korú játékosokkal telerakott MTK csak egy félidőn át tudta tartani a lépést bajnokesélyes csapatunkkal. Noha ezen a hétvégén a szezon egyik leggyengébb játékát produkáltuk, de ennek ellenére is sikerült kétgólos győzelmet aratnunk.

 

Gratulálunk Villányi Gergely csapatkapitányunknak, akit 150. monori bajnoki mérkőzéséért köszöntöttünk!

 

Az első félidőben keresték a fogást egymáson a csapatok. Az MTK gyors ellentámadásokkal próbált operálni, mi saját játékunkat igyekeztük játszani, de tompák, lassúak voltunk, így támadásvezetéseinkbe rendre hiba csúszott. A 40. percig mindösszesen egy Mundi kapufát jegyezhettünk fel. Az utolsó 5 percben ritmust váltottunk, azonban előbb Tóth Barna majd Tóth Ádám Sándor is kihgyta a kihagyhatatlant, így gól nélküli félidőt láthattak a kilátogatók.

 

A második félidőt már-már megszokott módon erősen kezdtük, és Mundi zseniális beadását Tóth Barna a léc alá fejelte. (1-0) 10 perc múlva a végig remekül játszó Pintér Dominik ellen szabálytalankodtak a 16-oson belül és a 11-est Villányi magabiztosan értékesítette, ezzel zsinórban harmadik meccsén talált be belső védőként. (2-0) Az utolsó fél órában több nagy helyzetet és egy Karacs kapufát jegyezhettünk fel monori oldalon, míg az MTK egy Tóth Zoltán ziccerrel és távoli lövésekkel próbálkozott szépíteni, a próbálkozások ellenére az eredmény már nem változott.

 

A bajnokság hajrájához érve különösen fontos minden győzelem, és ezt most gyengébb teljesítménnyel is magabiztosan sikerült teljesíteni! 


Gratulálok a szakmai stábnak és a játékosoknak, hogy hétről-hétre változó körülmények mellett sorra veszik az akadályokat!

 

EGYRE KÖZELEBB VAGYUNK!!!! Most már nincs megállás!!!💙

 

Jók: Pintér Dominik és Balanescu Dániel bal oldali játéka emelkedett ki. Villányi magabiztos büntetővel és három mérkőzéses gól-sorozattal tette emlékezetessé mai köszöntését.

 

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése: – Az első félidőben tompán, sok pontatlansággal játszottunk, igaz két-három alkalommal így is betalálhattunk volna. A második játékrészre nagyobb fokozatba kapcsoltunk és szinte izgalmak nélkül hoztuk le a mérkőzést. Mindenesetre a legfontosabb a bajnokság ezen szakaszában, hogy meglegyen a három pont és ha lehetőségünk van rá növeljük az előnyünket a tabella élén.

 

 

 

 

Please reload