Labdarúgás - Fantasztikus 5 gólos győzelem!💙

2018/04/23

dr. Selei András Sportigazgatói összefoglalója:


Jövő héten akár bajnok lehet csapatunk🏆🥇

Jászberény FC - Monori SE 0-5 (0-2)


Gólszerző: Tóth Barna ⚽️⚽️⚽️ mesterhármas, Ficsor Richárd ⚽️ Tóth Ádám Sándor⚽️

 

Lehengerlő, kiütéses győzelemmel kerültünk karnyújtásnyira a bajnoki címhez. Csapatként és egyénileg is nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, az öt gólos sikerünk cseppet sem túlzó, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

 

Az első félidőben szinte az első támadásból megszereztük a vezetést, amikor Pintér zseniálisan húzott el a bal oldalon és centerezését Ficsor továbbította elegánsan a jászberényi kapuba. (0-1) Ezt követően kiegyenlített játék folyt az első félórában, mígnem Tóth Barna harcolt ki büntetőt, amit magabiztosan értékesített is. (0-2) Második gólunk után, nem volt több kérdés. Sorra vezettük a veszélyes támadásokat, de előnyünk nem nőtt az első félidőben.

 

A második játékrészben a szezon talán legjobb játékát produkáltuk: sorra jöttek a szebbnél szebb akciók és a gólok is, amiben a "Tóthok" jeleskedtek. A 48. percben a szezon meglepetésembere Tóth Ádám Sándor passzolt a kapuba egy Berki beadást. (0-3) A mérkőzés hajrájában Tóth Barna fejelt két csodás gólt: először Bonifert majd Májer beadásából, ezzel megszerezve az első szezonbeli monori mesterhármast! (0-5) Bravó Barna 🍾⚽️

 

Összegzés: Köszönhetően különösen a második félidei lehengerlő játékunknak, ilyen arányban is teljesen megérdemelten hoztuk el a nagyon fontos három pontot. Megszámlálhatatlan helyzetet alakítottunk ki, látványos, lendületes támadójátékot produkáltunk!

 

Jók: Tóth Barna három góljával kiérdemelte a mezőny legjobbja címet!  Pintér Dominik és Ficsor Richárd a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtotta, de az egész csapatnak jár a dicséret a mai teljesítményért.

 

Vasárnap érkezik a DVTK II., gyertek minél többen, hiszen amennyiben az ESMTK pontot veszít Cigándon, egy monori győzelem bajnoki címet eredményez 6!! fordulóval a vége előtt!!!

 

Jászberény FC–Monori SE 0-5 (0–2)
Monor: Bozsó – Karacs, Hunya, Ficsor, Sági – Mundi, Pintér D., Berki, Tóth B., Barthel – Tóth Á. S. Edző: Horváth Dávid.

Gól: Tóth Barna (33' 85' 91'), Ficsor 6', Ádám Tóth 48'

 

Horváth Dávid vezetőedző értékelése – Az eddig lejátszott tavaszi mérkőzéseink közül, a mai teljesítményünk volt a legjobb. Sokat futva, szép és tudatos támadásokkal jutottunk el az ellenfél kapujához és a góljainkon kívül még lett volna lehetőségünk betalálni. A meccs egészében tartottuk a saját tempónkat, nem álltunk le az előny tudatában, ezért dicséret illeti a csapatot!

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek