Kosárlabda - Izgalmas utolsó öt mérkőzés vár az NBII-es kosarasokra

2018/04/27

 

 

Végéhez közeledik az NBII Közép A csoportos férfi kosárlabda bajnokság. A Monori SE, a hátralévő meccseitől függően, akár a tabella negyedik helyén is végezhet! A tavaszi remek formát jól  mutatja, hogy a csapat egy hétmeccses győzelmi szériát is épített, amit a legutóbbi mérkőzésen az NBI/B-s Honvéd U21-es csapata tudott megtörni.

 

Így is az egyik legjobb formában lévő gárdaként fordulnak a fiúk a hajrára, ráadásul sorsolásunk is biztató. Bár idegenben két nehéz ellenfél vár a csapatra (a tabella 1. és 3. helyezettje), három hátralévő meccset hazai pályán játszunk. Szerda esténként érdemes szabaddá tenni magukat a helyi kosárlabda kedvelőknek!

 

Május 2-án a tabella második felében álló Szentendrei KSE érkezik Monorra. Rá egy hétre, május 9-én a helyezések szempontjából is kiemelten fontos mérkőzés következik: a velünk egyforma mutatóval álló Dunaharaszti MTK csapatát fogadjuk; soraiban az egykori 15-szörös válogatott, négyszeres magyar bajnok, ötszörös kupagyőztes Trepák Zoltánnal!

 

Itthon nyújtott teljesítményünk meggyőző (9 győzelem – 3 vereség), így van esélyünk további hazai diadalokkal zárni a szezont. Fontos is lenne, hiszen öt csapat, a tabella 4-8. helyezettje nagyon hasonló mutatókkal áll, így egy-egy győzelemnek is nagy szerepe lehet az elszámolásnál!

 

Várjuk a szurkolókat, keressék a kosárlabda mérkőzések eseményeit a Monori Sportegyesület facebook oldalán is! HAJRÁ MONOR!  

 

 

     

Please reload

Kiemelt hírek