Labdarúgás - Hihetetlen szezon! Már áprilisban csúcsra értünk, veretlenül!🏆🥇⚽️

2018/04/30

 

 

dr Selei András Sportigazgatói összefoglalója:

2017/18 NBIII Keleti csoportjának bajnoka: Monori SE!!!🍻

 

Csapatunk a bajnoki címét Gábor Attila emlékének ajánlja, aki éveken át szívvel-lélekkel dolgozott ezért a sikerért. Végre sikerült, megcsináltuk, köszönünk mindent Attila, nagyon büszke lehetsz a fiúkra.💙💙💙

 

Monori SE - DVTK tartalék 2-0 (1-0)
Gólszerző: Tóth Ádám Sándor (31' 87')⚽️⚽️


Az idei évben sorra vettük az akadályokat, hibátlanul. Hétvégén ismét bebizonyítottuk, hogy a Monor az osztály legjobbja, megnyertük a bajnokságot! 


Ez a csapat sikerre alakult, és történelmi tettet hajtott végre, hiszen az ország 32 legjobb labdarúgó csapata közé repítette Monort!

 

Óriási gratuláció a csapatnak és mindenkinek, aki az elmúlt években tett a sikerért. A szisztematikus, lépésről-lépésre megtervezett és befektetett sok munka két év alatt megtérült, teljesen megérdemelten zúgott a bajnokcsapat-bajnokcsapat, hat fordulóval a szezon vége előtt.

 

A mérkőzésről csak néhány szó, most talán ennek van a legkisebb jelentősége: Óriási feszültség, és sok hiba jellemezte a derbit. A nagy tét, az elvárás rányomta bélyegét a találkozóra, és a kifejezetten lendületes, fiatal DVTK megnehezítette a dolgunkat.


A feladatot minimum programon teljesítettük, most a győzelem megszerzése volt a legfontosabb. Így is lett, a remek szezont produkáló Tóth Ádám Sándor két gólja meghozta a várva-várt bajnoki címet!

 

Külön gratuláció a 16 éves monori nevelésű Haragos Viktornak első monori felnőtt mérkőzéséhez! ⚽️ Sok sikert!

 

Köszönjük a biztatást, ez közös siker!

 

Monori SE: Bozsó - Barthel, Villányi (Karacs), Mundi, Berki (Bonifert), Pintér D., Hunya, Májer, Tóth B.(Haragos), Sági, Tóth Á.

Gólszerző:Tóth Ádám Sándor (31' 87')

 

Horváth Dávid vezetőedző értékelése: – Bár számítani lehetett az elmúlt hetekben arra, hogy hamarosan bebiztosíthatjuk a bajnoki címünket, lélekben mégis érződött egy kis teher a játékosokon, idegesen és pontatlanul játszottunk. Viszont, ahogy egész évben, óriási alázatot mutattak a pályán és újra kapott gól nélkül nyertük meg mérkőzést. Gratulálok a keret összes játékosának, hogy magabiztosan, öt fordulóval a vége előtt, ünnepelhetjük a minden kétséget kizáróan megérdemelt elsőséget! Valamint köszönet mindazoknak akik segítették, támogatták a csapatot!

 

Bajnokcsapat tagjai:

Balanescu Dániel, Balogh Milán, Barthel Gábor, Berki István, Bonifert Péter, Bozsó Antal, Csicsek Levente, Fábián Dániel, Félix Gergő,  Fazekas Richárd , Ficsor Richárd, Haragos Viktor, Hunya Krisztián, Karacs Dániel, Katona Roland, Kelemen Ádám, Király Dávid Májer Gergő, Mészáros László, Mundi Zoltán, Paulovicz Dániel, Pintér Dominik, Sági Milán, Tamás Dávid, Tóth Ádám, Tóth Ádám, Tóth Barna, Urbán Gábor, Villányi Gergely

 

Stáb: Horváth Dávid, Selei Ernő, Kajli Zoltán, Ócsai István, Varró Zoltán, Bajári Tamás, Angyal Tamás, dr. Selei András, Tóth Sándorné, Nóri, Kovács Zoltán, Schmidt Ádám, Varró Barbara, Spárgl Dezső, Sander Hajnalka, Szabó Kriszti, Dócs Ákos 

 

1/3