Kosárlabda - Mindkét női kosárcsapat a legjobb négyben folytatja

2018/05/03

 

 

Két monori csapat is érdekelt a Pest megyei felnőtt-junior összevont bajnokság rájátszásában. A PMKSZ évről-évre meghirdeti a junior bajnokságot, ahová azonban mindig kevés csapat jelentkezik, ezért összevonva szervezik a bajnoki küzdelmeket. Ez Monornak kedvez, hiszen így rendszeresen két monori csapat is a megye legjobbjai között végez: a legutóbbi két bajnoki címet felváltva nyerte a Monori SE felnőtt és junior csapata.

 

A Csuba Attila edzette, országos versenyrendszerben is induló juniorok veretlenül nyerték meg az alapszakaszt, idei teljesítményüket látva nem lenne meglepetés a megyei címvédés. A MKOSZ által szervezett Nemzeti Leány Junior Bajnokságban az ország legjobb 16 csapata mögött, végül a regionális küzdelmek második helyén végeztek. Rájátszásbeli ellenfelük a tabella negyedik helyezett csapata, a Piliscsaba AFC lesz.

 

Kovács Péter felnőtt csapata – az elmúlt két év arany és ezüstérme után – a legjobb négy közé kerülést tűzte ki célul. Az alapszakasz harmadik helyezettjeként itthon kezdik a kétmérkőzéses rájátszást az OSE Oroszlányok ellen. Az utóbbi idők formaingadozását tekintve nem mi számítunk esélyesnek; de így volt ez akkor is, amikor Oroszlányban tudott a csapat bajnoki címet nyerni!

 

Izgalmas csatákra van kilátás, kedvező esetben – a tavalyi évhez hasonlóan – akár monori házidöntővel érhet véget a szezon! A mérkőzések:

 

május 10. Monor Városi Sportcsarnok

Monori SE – OSE Oroszlányok

 

május 12. Oroszlány

OSE Oroszlányok – Monori SE

 

május 16. Monor Szterényi Sportcsarnok

Monori SE Szedd ki! – PAFC BBASKET

 

időpont nélkül Piliscsaba
PAFC Basket - Monori SE Szedd ki!

 

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek