Kosárlabda - TAO támogatás kérés

2018/05/10

Tisztelt Szülők, Kosárlabda barátok!

 

A Monori Sportegyesület Kosárlabda szakosztályának nevében keressük azon támogatóinkat, akiknek lehetősége van a saját cégükben, munkahelyükön a Társasági Adóról szóló (TAO) törvény látvány-csapatsport támogatásáról szóló döntéseket meghozni, vagy a döntéshozók felé ilyen jellegű gondolatot felvetni.

 

Fontos, hogy a vállalkozások számára ez támogatási forma semmibe nem kerül, mert a TAO törvény vonatkozó rendeletei szerint az ilyen támogatások csökkentik a fizetendő társasági adót.

 

Ha Önnek közvetlenül nincs lehetősége lehetséges támogató cég felé eljuttatni megkeresésünket, akkor javasoljuk gondolkodjon az ismeretségi köréből kit tudna ez ügyben megkeresni: rokonokat, szomszédot, barátokat.

 

A monori kosárlabda jövője szempontjából kiemelkedő fontosságú, hogy ezt a támogatási formát a lehető legjobban kihasználjuk,

mert ezekből a támogatásokból tudjuk fizetni a kosárlabda sportot választó gyerekek edzéséhez, versenyeztetéséhez szükséges felszereléseket, költségeket, edzőket.

 

Kérem, szánjon rá 5 percet, hogy átgondolja van-e lehetősége megkeresésünket továbbítani, amit gyerekek nevében előre is nagyon köszönünk.

 

Sporttámogatással kapcsolatos kérdéseivel keresse Mészáros Győzőt a szakosztály elnökét alábbi elérhetőségein

 

Telefon      36 30 380 8596

E-mail:       monorise1901@gmail.com

meszaros.gyozo@t-email.hu

Please reload

Kiemelt hírek