Labdarúgás - Bajnoki összefoglaló

2018/05/13

Közel a veretlen szezon! 🏆🥇💙⚽️

 

Monori SE–Debreceni EAC 3–0 (2–0)⚽️⚽️⚽️

Monori SE: Paulovicz D.–Balanescu D. (Bonifert P.), Barthel G., Ficsor R., Mundi Z. (Tamás D.), Karacs D., Hunya K., Haragos V., Tóth B. (Tóth Á.), Sági M., Tóth Á. S.
Edző: Horváth Dávid

 

Gól: Hunya K., Balanescu D., Tóth Á.

 

dr. Selei András Sportigazgatói összefoglalója:

Noha a bajnoki cím már megvan, de nem engedhetünk ki, a cím már kötelezettséggel is jár, a fiúk pedig hétről-hétre bizonyítják, hogy mennyire megérdemlik ezt a bajnoki címet. A Deac legyőzésével immáron 10 győzelem és csupán 1 döntetlen a tavaszi mérleg.

Fantasztikus!🏆

 

A mérkőzés első percétől kezdve jó felfogásban, élesen játszottunk, uraltuk a játékot. Sokat birtokoltuk a labdát, és gyors támadásokat vezettünk. Idő kérdése volt a vezető találatunk megszerzése, ami a 20. percben érkezett is, egy szenzációs Sági beadásra érkezett Hunya Krisztián és a kapuba sodorta. (1-0) A 41. percben megdupláztuk előnyünket: Barthel Gábor indította a mélységből beinduló Balanescut Dánielt, akinek lövését még először védeni tudta a Deac kapusa, de a kipattanót Bala a kapuba stukkolta. (2-0). Az első félidő krónikájához tartozik még egy Viktor Haragos emelés, ami a kapufán csattant. Itt kell megjegyezni, hogy Viktor alig 16 évesen először lépett pályára kezdőként a monori közönség előtt és végig nagyon agilisan, veszélyesen futballozott, de sajnos csak két kapufáig jutott. Óriási gratuláció Viktor majd jövő héten jön a gól is 😉

 

A második félidőben is mi irányítottuk a játékot, óriási helyzetet hibáztuk többször is, Haragos és Tóth Ádám is ziccereket alakított ki, de végül csak a gólkirályjelöltnek a másik ✌ Tóth Ádámnak sikerült fejjel betalálni, ismét egy remek, most Ficsor Richárd általi beadás után. (3-0)

 

Jövő héten vasárnap az ESMTK otthonában bizonyíthatjuk újra, hogy idén nincs nálunk jobb csapat. Annak ellenére, hogy a bajnoki címet már megszereztük, ez Rangadó lesz!!! 
Zengjen zúgjon: Hajrá Monor!

 

Jók: Sági Milán kimagaslót nyújtott, de több jó teljesítmény volt rajta kívül is. Ismét kiemelném Haragos Viktort, aki nagyon hasznosan és veszélyesen játszott.

 

Horváth Dávid vezetőedzői összefoglalója: Felszabadultan, ötletesen játszottunk egy visszahúzódó ellenféllel szemben. Sorban tudtuk kidolgozni a helyzeteket és nagyobb különbség is nyerhettünk volna, érezhető volt, hogy élvezik a focit a játékosok. Külön öröm és a keret minőséget jelzi, hogy akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak és most pályára lépnek, tőlük is megbízható, jó teljesítményt kapok!

 

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek