Labdarúgás - 6 év után távozik Villányi Gergely, bajnokcsapatunk kapitánya!

2018/05/23

 

 

A bajnoki cím megszerzését követően vezetőségünk első körben ült tárgyalóasztalhoz kapitányunkkal, aki ugyanakkor magánjellegű okok miatt nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatunkat. Fájó szívvel, hat év és több mint 150 monori tétmeccset követően elválnak az útjaink. Villa a napi két edzéseket, a távoli utakat a családja mellett már nem vállalja, így a másodosztály helyett szívesebben maradna a harmadosztályban, építve mellette civil karrierjét is.

 

Villányi alapembere, csapatkapitánya a veretlenül bajnok csapatunknak, 7 gólt szerzett az idei évben belső védő létére. Ilyen mutatók mellett biztosak vagyunk benne, hogy ajánlatokban nem fog szűkölködni, és kívánjuk, hogy találja meg a legjobb csapatot, amellyel a monorihoz hasonló sikereket érhet el.

 

A vasárnap megrendezésre kerülő Gyöngyös elleni bajnoki lesz utolsó mérkőzése a monori publikum előtt. Az MSE játékosaként 2012/2013-ban és 2016/2017-ben ezüst-, míg idén aranyérmet szerzett a harmadosztályban, valamint utánpótlásedzőként tavaly bronzéremre vezette U19-es ifjúsági csapatunkat!

 

Sok sikert kívánunk Villa!

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019