Labdarúgás - Elsőosztályú szakember a másodosztályban! - Teodoru Vaszilisz bemutatása

2018/05/24

 

Az elmúlt időszakban már nyilvánosságra került, hogy Teodoru Vaszilisz (Ciki) személyében pro licences szakember csatlakozik a monori stábhoz, aki Horváth Dávid vezetőedzővel a szakmai munka irányításáért felel majd a másodosztályban.

 

Teodoru Vaszilisz görög felmenőkkel rendelkezik, de ő már Miskolcon született 1962 augusztus 22.-én. 16 évesen bemutatkozott a Diósgyőr felnőtt csapatában, majd a Vasasnál is meghatározó futballistaként 298 élvonalbeli találkozót tudhat magáénak és nem mellesleg kétszeres Magyar Kupa győztes, egyszer a borsodi, egyszer a fővárosi alakulattal. Edzőként a kilencvenes évek közepétől, az MTK utánpótlásánál kezdett el dolgozni, majd 2000-ben rövid ideig az Újpest FC assisztens edzője lett. 2001-től a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián, majd 2004-től az MTK felnőtt csapat szakmai stábjában tevékenykedett, 2007-2008-as szezonban NB I-es bajnoki címet ünnepelhetett és ekkor végezte el az UEFA Pro Licences tanfolyamot is. 2006-ban a magyar U19-es válogatottat irányította, valamint Várhidi Péter kapitánysága alatt a felnőtt magyar válogatott kispadján is ült szakemberként. 2016 februárjában nevezték ki az MTK vezetőedzőjének, amely pozíciót 40 tétmeccsen keresztül, közte az Európa Liga selejtezőjében is, tölthette be. Azóta a klub tehetségprogramját felügyeli, ezáltal rálátása van az összes korosztályra.

 

Ciki már több mint fél éve dolgozik a projekten, így kijelenthető, hogy a monori együttest igen jól ismeri, az összes bajnoki és felkészülési találkozónkat személyesen megtekintette, tanulmányozta a csapat mindennapjait és szakmai munkáját is. 

 

Tapasztalatával és tudásával nagy hasznára lesz gárdánk másodosztályú eredményességében!

 

Sok sikert kívánunk Ciki Monoron, a Monori labdarúgás életében!

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek