További Támogatóink

Labdarúgás - Győzelemmel búcsúztunk a hazai pályától!

2018/05/28

Monori SE-Gyöngyösi AK 3-1 (2-0)

Monori SE: Bozsó T.-Balanescu D., Ficsor R. (Mundi Z.), Villányi G. (Barthel G.), Karacs D., Bonifert P. (Tamás D.), Haragos V., Májer G., Tóth B., Sági M., Tóth Á. S.

Gól: Karacs D., Tóth Á.S., Tóth B.

 

A srácok az utolsó hazai bajnokin sem okoztak csalódást szurkolóinknak, megmutatták, hogy egy bajnokcsapatnak hogyan illik lezárnia a szezont hazai közönsége előtt!

 

Az NB III. keleti csoport 29. fordulójában a Gyöngyös csapata látogatott Monorra, ahol 3-1 arányban győztek a kékek, köszönhetően Karacs Dániel, Tóth Ádám Sándor és Tóth Barna góljainak.

 

A mérkőzés ünnepélyes hangulatban indult, hiszen a kezdőrúgást megelőzően elbúcsúztattuk két meghatározó játékosunkat, Villányi Gergelyt és Bonifert Pétert, akik utoljára játszhattak a monori közönség előtt. A fiúkon nem is látszott semmilyen görcsösség, felszabadultan futballoztak, amelynek hamar meg is lett az eredménye. Ugyanis a 13. percben Haragos szögletére érkezett Karacs Dániel, aki nagyon szépen bólintott a kapus fölött a hálóba, ezzel megszereztük a vezetést (1-0). A folytatásra sem kellett sokat várni, mindössze 4 perccel később Tóth Ádám Sándor került ziccerbe, Tóth Barna parádés sarokpassza után, ő pedig nem hibázott (2-0). Ezzel Ádi nagyon közel került a gólkirályi címhez, hiszen 1 fordulóval a vége előtt 3 góllal vezet a Putnok csatára, Katona Bence előtt. A félidőben ezt követően sikerült még helyzeteket kialakítanunk, többek között Villányi fejelte a labdát a keresztlécre, Haragos szöglete után, de az állás maradt 2-0. A második félidőt is hasonlóan kezdtük, ahogy az elsőt. A 47. percben Bonifert találta magát helyzetben, lövését a kapus hárította, azonban Tóth Barna lecsapott a kipattanóra és megszerezte csapatunk 3. gólját (3-0). A mérkőzés érdemi része itt végleg el is dőlt, könnyen szerezhettünk volna még gólokat, viszont úgy nézett ki, hogy az állás már nem fog változni. A 90. percben azonban ez mégis bekövetkezett, a következő gólt viszont a Gyöngyös csapata szerezte, miután Gergely Péter egy szép lövőcselt követően remekül tekert a hosszúba, Bozsónak esélye sem volt. Ezzel ki is alakult a 3-1-es végeredmény.

 

Jövőhéten az utolsó forduló következik, amikor is Tiszafüredre látogatunk, akik valószínűleg élet-halál harcot fognak vívni, a bennmaradásért, így egy nagyon jó mérkőzésre lehet számítani, hiszen mi továbbra is szeretnénk megtartani veretlenségünket, amelytől már csak ez a mérkőzés választ el!

 

Jók: Haragos Viktornak a gól ugyan nem jött össze, de gólpasszig eljutott, látszik rajta, hogy egyre bátrabban játszik és jó látni, hogy pontrúgásokból is veszélyt tud kialakítani az ellenfél kapuja előtt. Tóth Ádi és Tóth Barna ismét betaláltak, örömteli, hogy a bajnokság végén is megmaradt bennük a lendület és tovább ontják a gólokat! Villányi Gergőnek a gól nem jött össze, de parádés és látványos teljesítménnyel tette emlékezetessé az utolsó hazai bajnokiját.

 

Horváth Dávid vezetőedző értékelése: – Szerettünk volna tetszetős játékkal és győzelemmel búcsúzni közönségünktől, utolsó hazai mérkőzésünkön. A három pont megszerzése nem forgott veszélyben, hiszen az elejétől kezdve magabiztosak voltunk és kézben tartottuk a találkozót. És ugyan volt amikor az iram nem volt az igazi, de csak a gratuláció jár a játékosoknak, hogy már negyedik hete bajnokként nem vesztünk pontot. Már csak egyetlen meccs választ el minket a veretlen évtől és mindent el fogunk követni, hogy ez így legyen!