Jól kezdték a szezont a férfi felnőtt kosarasok!

2018/10/08

 

 

Az NBII Közép A csoportban szereplő férfi kosárlabda csapat jó formában kezdte a szezont, győzelmekkel hangoltak az első hazai bajnoki mérkőzésre. Szükség is lesz a jó játékra, és a kilátogató szurkolókra, hiszen szerdán a tavalyi bajnok Budapest Honvéd U23 csapata érkezik a Városi Sportcsarnokba!

 

A múlt héten négy nap alatt két győzelmet is szerzett a legmagasabb szinten játszó monori felnőtt kosárcsapat. Csütörtökön a Hepp Kupa második fordulójában a Kőbánya Oldboys otthonában aratott 108-75 arányú sikert a csapat. A mérkőzés már az első negyedben eldőlt, az itt megszerzett 19 pontos előnyt végig tartani tudtuk, sőt a második félidőben 25 pont fölé nőtt a különbség. Vasárnap este már az első bajnoki mérkőzésre került sor, a Zuglói Sasok otthonában kezdtük meg a pontvadászatot. Ez a mérkőzés is nagy arányú monori sikert hozott, 123-63 lett a végeredmény.

 

Szerdán pedig már az első hazai bajnoki mérkőzésre kerül sor, a tavalyi bajnok – a vereséggel kezdő – Budapesti Honvéd U23 érkezik vendégjátékra! Várjuk a nézőket és szurkolókat a 19 órakor kezdődő, ingyenesen látogatható mérkőzésre! Az NB/B-ben szereplő Honvéd utánpótlás csapata mindig jó erőkből áll, nehéz hazai kezdés vár a fiúkra, ezért kérjük, hogy gyere kék ruhában; hozz magaddal dobot, kereplőt; és szurkoljunk együtt remek körülmények között a Városi Sportcsarnokban!

 

HAJRÁ MONOR!

 

1/4

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink
Please reload

Archív
Please reload

Search By Tags
Kövess minket! 
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
További Támogatóink