Kosárlabda - Legrégebb óta aktív játékosait köszöntötte a monori kosaras család

2019/06/12

 

 

A Monori SE kosárlabda szakosztálya az idei utolsó NBII-es mérkőzés végén köszöntötte a legrégebben aktívan játszó férfi és női játékosait. A jövőben szeretnék majd az adott szezonban jubiláló játékosok köszöntését folytatni, így idén hagyományteremtő szándékú kezdeményezéssel zárult a szezon. 

 

A szakosztály minden tagja és játékosa nevében fejezték ki őszinte elismerésüket KRISKÓ ANDRÁS sporttársuknak, aki az elmúlt 40 évben az egyesület színeiben versenyzett és ezzel a Monori SE leghosszabb ideje aktív kosárlabda játékosa! Magatartásával, szorgalmával - és még mindig elképesztő gyorsaságával - példát mutat mind a csapattársainak, mind az utánpótlás korosztályok tagjainak!  

 

MÉSZÁROS ANDREA 25 évvel ezelőtt lépett először pályára a Monori SE színeiben. Minden korosztályt végigjárt és megnyert megyei szinten, 1998-ban a kadett országos döntő 8. helyén végeztek. Fiatalon, két és fél évig tagja volt az NB1/B osztályban szereplő felnőtt csapatnak. Tizenöt éve csapatkapitánya a jelenlegi csapatának, mellyel ötszörös megyei bajnoknak vallhatja magát. A kosárlabda iránti alázata és szeretete igazi vezéregyéniséggé tették, valóban példakép lehet a fiatalabb monori kosarasok számára!

 

1/5

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink
Please reload

Archív
Please reload

Search By Tags
Kövess minket! 
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
További Támogatóink