Kosárlabda

2019/06/12

Kedves Tagtársunk, 
a Monori Sportegyesület 2019. május 21-én közgyűlésén tisztújítás is történt, mely szerint a kosárlabda szakosztályt az MSE elnökségében Takács Péter képviseli, egyúttal a kosárlabda szakosztály elnöki tisztségét is Ő tölti be.


A tisztújítás második lépése, hogy kosárlabda szakosztály elnöksége is megválasztásra kerüljön. A májusi szakosztály ülésen arról döntött a szakosztály elnöksége, hogy a megnövekedett feladatokra tekintettel, illetve hogy többen jelezték szívesen vállalnának feladatot a szakosztály elnökségében az elkövetkezőkben 7 fős elnökség irányítja a szakosztály munkáját.

A kosárlabda szakosztály elnökségének megválasztására 2019. június 13-án csütörtökön 17.45-kor, az MSE sportpályán található irodájában kerül sor. Amennyiben az adott időpontban a képviselt tagok arány nem haladja meg az 50%-ot, akkor a megismételt taggyűlés ugyanazon napirendi pontokkal, ugyanott 2019. június 13-án csütörtökön 18.00 időpontban már a képviselt tagok arányától függetlenül megtartásra kerül. Kérek minden tagot, hogy személyesen vagy meghatalmazás útján képviseltesse magát a taggyűlésen.

A taggyűlés napirendi pontjai:

  • .       elnökség megválasztása (javaslatok az elnökségi tagok személyére, szavazás

  • .       június 16-i kosaras évadzáró jamborie megtartásával kapcsolatos feladatok

  • .       egyebek"
     

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019