Kosárlabda Jamboree

2019/06/13

Kedves Kosárlabda Barátok,

a kosárlabda szakosztály életében egy jelentős újítást szeretnénk meghonosítani, az évadzáró Kosárlabda Jamboree megrendezésével.

Ez rendezvény minden évben az utolsó tanítási napot követő első vasárnapon kerül megtartásra, idén 2019. június 16-án 9 órai kezdettel a Monori Sporttelep Kosárlabda pályáin (bejárat az uszoda melletti parkolóból). A program várhatóan 14 óráig tart.

 

A rendezvény célja, hogy a legkisebbektől (U12) a legidősebbekig (öregfiúk), együtt JÁTSSZUK szeretett sportágunkat, ezáltal igazi közösséget alkossunk. Ezért a rendezvényen vegyes csapatokat fogunk sorsolni (minden csapatban lesz fiú és lány, U12-U14-U15-U18-felnőtt játékos is) és speciális pontozási szabályok szerint játszunk (az U12 játékos által dobott pont 3-szoros értékű, az U14-U16 játékos által dobott pont 2-szeres értékű, a felnőttek által dobott pont 1-szeres értékű).

Minden kicsit és nagyot szívesen látunk akár nem egyesületi tagokat is, a versenyeken maximum 120 fő vehet részt, túljelentkezés esetén az MSE tagok elsőbbséget élveznek.

 

A mérkőzések közötti szünetekben büntető dobó, 3-pontos dobó, és félpályás dobó verseny is megrendezésre kerül értékes díjazással. A fődíj egy családi hétvége 4fő részére a balatoni panorámával rendelkező Siófoki Club218 Wellness Apartmanházban.

 

A kosárlabda mellett főzési tudományokban is megmérettethetik magukat a kedves szülők, rokonok. A kosárlabda szakosztály 10 bográcsot és a tűzre valót biztosít az első 10 jelentkezőnek, emellett a hozzávalókhoz 5.000,-Ft támogatást biztosít.

 

Nagyon reméljük, hogy sokan kilátogatnak hagyomány teremtő céllal létrehozott rendezvényünkre.

 

Monori Sportegyesület Kosárlabda Szakosztálya

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek