Szép jövő előtt a monori taekwon-do

2020/03/09

Arany-, ezüst-, és bronzérmekkel tértek haza a Monori SE ifjú sportolói az ITF Taekwon-do Magyar Bajnokságról! Február 29-én és március 1-én rendezték a hazai taekwon-do sport legrangosabb versenyét Mogyoródon gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt korosztályban. Kék-fehér egyesületünket 10 sportoló képviselte, ők összesen 5 magyar bajnoki címet, 5 ezüstérmet és 6 bronzérmet szereztek!

 

 

A kétnapos versenyen formagyakorlat, küzdelem, tradicionális küzdelem, speciáltechnikaitörés, erőtörés versenyszámokban mérték össze tudásukat a versenyzők egyéni és csapat keretben. Sülysápi testvérklubunkkal közösen indított csapat versenyszámokban is sikeresen szerepeltünk. Egyéniben tíz érmet, ebből négy aranyat; csapatban egy aranyérem mellett további öt érmet akasztottak a Monori SE sportolóinak nyakába! A tatamin bíróként is képviseltettük magunkat Lódi Levente III. DAN-os mesterünk személyében, aki mindkét nap vezetőbíróként tevékenykedett a versenyen.  

 

 Pénzes Jázmin (balra) és Tóth Barbara (jobbra)

 

Fiatal sportolóink ismét bizonyították rátermettségüket és küzdeni akarásból azok a tagjaink is jelesre vizsgáztak, akik érem nélkül tértek haza a versenyről! Van okunk bizakodni a jövőt illetően, hiszen legifjabb sportolóink is kiemelkedően teljesítettek.

 

A versenyzőknek ezúton is gratulálunk, köszönjük kitartásukat és edzőik munkáját, HAJRÁ MONOR!

 

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek