Tájékoztatás a Monori Sportegyesület edzéseiről és mérkőzéseiről

2020/03/12

FRISSÍTÉS - március 14.

a Magyar Labdarúgó Szövetség március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás-korosztályú bajnokságát (az U19 és fiatalabb korosztályokban). Részletek: MLSZ.

 

.................................

 

FRISSÍTÉS - március 13.

 

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége ma kiadott közleményében 2020. március 14-én 00.00 órától korosztályra való tekintet nélkül minden versenyrendszerét felfüggeszti! A 2019/2020-as szezonnal kapcsolatos végső döntést jövő hét elején hozzák meg. Részletek: MKOSZ.

 

...............................

 

FRISSÍTÉS - március 12.

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának pontosításai és kiegészítései a zártkapus mérkőzésekről ide kattintva olvashatóak: PEST.MLSZ.HU

................................

 

 

A Monori Sportegyesület vezetősége a kihirdetett veszélyhelyzetre és a szakszövetségek javaslata alapján a következőkről tájékoztatja a sportolókat, edzőket, érdeklődőket.

 

A Labdarúgás és Kosárlabda Szakosztályok hazai mérkőzéseit zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezzük meg. A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetése határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programok (OTP Bank Bozsik-program intézményi és egyesületi moduljai, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.


A szakosztályok edzései az eddigi időpontokban - az iskolákra vonatkozó esetleges tiltó rendelkezés bevezetéséig - zárt térben is megrendezésre kerülnek. Továbbra is azt kérjük, hogy amennyiben betegnek érzik magukat - tüneteik enyhüléséig - ne látogassák az edzéseket!

 

Köszönjük megértésüket, HAJRÁ MONOR!
Monori Sportegyesület vezetősége  


2020. március 12.

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY