Felfüggeszti az edzéseket a Monor SE

2020/03/14

A Monori Sportegyesület Elnöksége a kialakult helyzetre tekintettel egységesen, minden szakosztályra vonatkozóan, bizonytalan ideig felfüggeszti az edzések megtartását és a versenyek, mérkőzések látogatását!

 

Csapatsport szakosztályaink tekintetében a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a mai naptól korosztályra való tekintet nélkül minden versenyrendszerét felfüggesztette, és hasonló tartalmú rendelkezésre, felelős intézkedésre számítunk rövid időn belül a Magyar Labdarúgó Szövetség részéről is. Egyéni sportolóink szakosztályainak szövetségei is hasonló tartalmú döntéseket hoztak/hoznak hamarosan, a közeli jövőben meghirdetett versenyek lemondásra kerültek.

 

Kérjük kék-fehér csapatunk tagjait, hogy egyénileg - így közös egységet alkotva - tegyenek meg minden tőlük elvárhatót a rendkívüli helyzetre tekintettel! Akinek lehetősége van rá, maradjon otthon, rendszeresen mossanak kezet, közösségi tereken kerüljék a testi kontaktust. Jelen helyzetben a monori sportolók ezzel tehetik a legtöbbet a nehézségek leküzdése érdekében!

 

Köszönjük közreműködésüket, bízunk benne, hogy a fenti intézkedést mielőbb megszüntethetjük, HAJRÁ MONOR!

 

Monori Sportegyesület Elnöksége

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019