Végeredmény nélkül fejeződtek be a bajnokságok

2020/05/07

Egyesületünk színeiben két csapatsportág szerepel, ezek egyben legnépesebb szakosztályaink is. A Labdarúgó és a Kosárlabda Szakosztályunknak is több mint 150 igazolt sportolója van, akik csapataikkal megyei és országos versenyrendszerű bajnokságokban szerepeltek. Az országos szakszövetségek döntéseinek értelmében ezekben a sportágakban minden olyan bajnokság véget ért, melyben a Monori SE képviseltette magát.

Elsőként - a teljes magyar sportéletet is tekintve - március 17-én, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége jelentette be, hogy befejezettnek nyilvánítja az összes bajnokságot. A veszélyhelyzet kihirdetéséhez képest néhány nappal született határozat értelmében minden korosztály, minden bajnoksága véget ért, nem hirdetnek helyezéseket. Egyesületünk színeiben öt utánpótlás-, és öt amatőr felnőtt csapatot érintett a döntés. A bajnoki alapszakaszok véget értek, a középszakaszok, rájátszások első mérkőzéseit tudták lejátszani a csapatok.

 

A labdarúgásban a napokban, a sportélet újraindítását megengedő kormányrendelet kihirdetését követően zárták le a bajnokságokat - az első osztályú pontvadászatok és a kupasorozat kivételével. A Magyar Labdarúgó Szövetség május 4-i közleménye szerint minden további országos és megyei bajnokság, kupa és grassroots torna lezárásra kerül, több mérkőzést nem játszanak a csapatok. A Monori Sportegyesületet tucatnyi utánpótlás-, és három amatőr felnőtt csapat képviselte az országos, régiós és megyei versenyrendszerben; ők 1-2 fordulót játszhattak a tavaszi szezonban.

A sportéletben is sok kényszerű döntést kellett meghoznia a szövetségeknek, egyesületi vezetőknek; ilyenek voltak a bajnokságok korai befejezésére vonatkozó határozatok is. Köszönjük minden sportolónknak, edzőnknek, hogy méltó módon képviselték a Monori Sportegyesületet az idei bajnokságokban! Reméljük, hogy ősztől a korábbi rendszer szerint lesz lehetőségük újra részt venni a pontvadászatokban, HAJRÁ MONOR!
 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019