Befejeződött a műfüves labdarúgó pálya karbantartása

2020/06/11

Közel öt éve, hogy a Magyar Színészválogatott közreműködésével átadásra került a Balassi utcai sporttelepen a nagyméretű műfüves labdarúgó pálya. A speciális borítás - akárcsak az élő fű - rendszeres karbantartást igényel.

 

 

Egyesületünk az idei évben is elvégeztette a szükséges feladatokat, hogy a pálya minél hosszabb ideig szolgálja az edzésre, mérkőzésre érkező sportolókat. A karbantartás során fellazították és tisztították a pályán a fűszálak közötti teret kitöltő gumigranulátum-homok keveréket, illetve a szükséges mértékben pótolták a speciális anyagot. A társasági adókedvezmény adta lehetőségnek köszönhetően ebből a keretből sikerült finanszírozni a közel kétmillió forintos feladat elvégzését.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség által indított labdarúgó utánpótlásnevelési programoknak - mint például a Bozsik Program -, köszönhetően egyes hétvégéken több száz gyermek focista használta a pályát a szezon első felében, és ezen a pályán játszott az NBII-ben szereplő női felnőtt labdarúgó csapat is. Reméljük, hogy a korlátozások feloldásával ősztől ismét sok mérkőzésnek adhat otthont a megújult talajú pálya!
 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink