Monoron járt a Magyar Kupa

2020/07/08

Napközis tábort szervezett a Balassi utcai sporttelepen a Labdarúgó Szakosztály az egyesület fiatal sportolói részére. A Honvéd Magyar Futball Akadémiával kialakult remek kapcsolatnak köszönhetően a monori ifjú focisták országosan ismert, korábbi válogatott és jelenleg is aktív játékosokkal találkozhattak. A tábor utolsó napján nagy élményt jelentett a gyerekeknek, hogy a magasba emelhették a Budapest Honvéd FC által idén elnyert Magyar Kupát!

A június utolsó hetében szervezett táborba ellátogatott Kovács Kálmán, aki a Kispest-Honvéd mellett több európai klubban is megfordult, és 56 alkalommal a válogatottban is pályára lépett. Szintén vendégünk volt a korábbi válogatott Cseh András, aki Békéscsabáról indulva, közel tíz éven át volt tagja a Honvédnak.

Aktív játékosokkal is találkozhattak a gyerekek, Monorra látogatott Gróf Dávid, a Ferencváros kapusa és Erdélyi Botond, a Tiszakécske FC játékosa is. Köszönjük nekik hasznos tanácsaik, élményeik megosztását; akárcsak Révész Panni táncvilágbajnok részvételét, aki a nyújtás és bemelegítés fontosságára hívta fel a figyelmet.

 Vatai Attilának, a Honvéd MFA régióvezetőjének közreműködésének köszönhetően igazi élményként élhették meg a kék-fehér színekben sportoló gyerekek a tábort!

Fotók: Szabó Kriszti

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink
Please reload

Archív
Please reload

Search By Tags
Kövess minket! 
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
További Támogatóink