Bajnoki rajtra készülve

2020/07/20

Az utolsó hetekhez érkezett az NBIII-ban szereplő felnőtt férfi labdarúgó csapatunk felkészülése. Az augusztus 2-án rajtoló bajnokság előtt edzőmérkőzések és egy hétvégi közös összetartás színesítette az Erős Károly vezette csapat edzéseit.

 

A 2019/2020-as szezonhoz hasonlóan, idén is az NBIII Közép csoportba kapott besorolást a Monor együttese. A némiképp változó lebonyolításnak köszönhetően 20 csapat szerepel a bajnokságban, a harmadik vonalban indulnak az élvonalbeli csapatok tartalék együttesei. Így kék-fehér csapatunk többek között a Budapest Honvéd, a Ferencváros, az Újpest és a Paks „fakóval” is összemérheti majd erejét. A sorsolás szerint augusztus másodikán a Dabas-Gyón ellen idegenben kezdünk, első hazai mérkőzésünkre augusztus 9-én, a Körösladányi MSK ellen kerül sor.     

 

Július eleje óta hetente egy edzőmérkőzésen mérhették le a csapat teljesítményét az edzői stáb tagjai. Elsőként a Gyirmót vendégeként léptünk pályára, majd az első bajnoki ellenfelünket, a Dabas-Gyónt fogadtuk hazai pályán. Legutóbb július 18-án szombaton, Cegléden játszottunk edzőmérkőzést. A felkészülés részeként a héten két meccs van hátra: szerdán, korábbi vezetőedzőnk Horváth Dávid új csapata, az MTK U19 ellen lépünk pályára, majd július 25-én szombaton, az ESMTK érkezik monori vendégjátékra. Utóbbi eseményt követően szurkolói ankéton ismerkedhetnek meg a drukkerek az új játékosokkal.

 

A tavalyi keretből épp egy csapatnyi játékos maradt idén is kék-fehér klubunknál: Barthel Gábor, Bozsó Antal, Farkas Ádám, Ficsor Richárd, Haragos Viktor, Hunya Krisztián, Karacs Dániel, Pauolvicz Dániel, Pintér Dominik, Szabó Zsombor, Tóth Ádám Sándor. Hozzájuk csatlakoztak: Annus Árpád (Szolnoki MÁV), Erős Ronald (Dabas), Huszthy Dániel (III. Ker. TVE), Kovács Árpád (Dabas), Lettner Lóránt (Olaszország, Aranova ASD), Vékei Nándor (Gyömrő) és Nascimento De Olivira Fabio - Fabio Ndeo (Tiszakécske).

 

Közelebbről is megismerhetik a játékosokat és további híreket olvashatnak a gárda háza tájáról a labdarúgó csapat megújult honlapján a www.monorlabdarugas.hu oldalon. Várjuk a kék-fehér szurkolókat a szombati találkozóra és a hazai bajnoki kezdésre! HAJRÁ MONOR!

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink
Please reload

Archív
Please reload

Search By Tags
Kövess minket! 
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
További Támogatóink